working for a wonderful family business

PERSONNEL AND ORGANISATION

Like all craftsmen. We think about every detail at Royal Van Wijhe Verf. We have passion for our work. We just want to do what is really right. Our mission is to make the best sustainable paint in the world.

Working at

Enthusiastic and committed people with a mission and a passion for paint. Whether they work in the laboratory or in production, in marketing and sales or in administration: the craftsmanship creates a special atmosphere of professionalism, togetherness, shared pride and fun.


Teamleider Productie Fulltime (dagdienst)

Als Teamleider van locatie 2 ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de operationele weekplanning van de productie van water gedragen verven en geef je leiding aan gemiddeld 11 medewerkers. Daarnaast behoort het bewaken en verbeteren van productieprocessen, kwaliteit en veiligheid ook tot je primaire taken. Samen met je collega’s binnen Operations (Productie, Kwaliteitslaboratorium, Technische Dienst, Magazijn en QHSE) maak je deel uit van het MTOperations. Het produceren van verven is een complex proces; er wordt gewerkt met hoge kwaliteitsnormen en de tijdsdruk varieert.


Business Intelligence Specialist

Binnen de ICT afdeling van Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. zijn wij op zoek naar een collega die onze medewerkers ondersteunt bij het maken van business rapportages, data analyses en het realiseren van ons Datawarehouse.


Brand Manager

Wij willen de beste en duurzaamste verf ter wereld maken. Om deze missie waar te kunnen maken, zijn wij op zoek naar een Brand Manager. Met jouw kennis en ervaring help jij ons om onze merken (Wijzonol, Rebel Paints, Ralston en SolidLux) te versterken en nóg meer uit te bouwen, zowel voor de Nederlandse als markt als in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor de positionering en strategie van deze merken en zorgt er samen met onze klanten in de professionele- en retail markt voor dat onze merken en producten onder de aandacht komen van onze doelgroepen.


Regulatory Affairs Officer

Als Regulatory Affairs Officer ben jij onze spin in het web waar het gaat om productveiligheid. Het wordt jouw verantwoordelijkheid te monitoren of de organisatie conform wet- en regelgeving opereert, dat onze producten aan de wettelijke eisen voldoen en dat we op tijd inspelen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van productveiligheid.

Menu