werken bij een prachtig familiebedrijf

PERSONEEL EN ORGANISATIE

Zoals alle vakmensen. Denken we bij Koninklijke Van Wijhe Verf na over elk detail. We hebben passie voor ons werk. We willen alleen doen wat écht klopt. Het is onze missie om de beste en duurzaamste verf ter wereld te maken.

Vacatures

Enthousiaste en betrokken mensen met een missie en een passie voor verf. Of ze nu op het laboratorium werken of in de productie, bij marketing en sales of op de administratie: het vakmanschap zorgt voor een bijzondere sfeer van professionaliteit, saamhorigheid, gedeelde trots én plezier.

Marketing Content & Communicatie Coördinator (32 – 40 uur)

De afgelopen jaren hebben wij grote stappen gezet in het formuleren van onze duurzaamheidsstrategie. Digitale communicatie staat de komende jaren hoog op onze agenda. We kunnen dit niet alleen en daar hebben we jouw visie, creativiteit, kennis en inzet voor nodig! Als Marketing Content & Communicatie Coördinator ben jij namelijk de persoon die ons helpt om ons prachtige verhaal uit te dragen richting de verschillende doelgroepen. Dit door gerichte content te verzamelen en te creëren en deze te verspreiden op de juiste plek, op het juiste moment!


Systeembeheerder

Als Systeembeheerder binnen de Koninklijke Van Wijhe Verf zorg jij voor de beschikbaarheid, prestatie (capaciteit, verwerkingssnelheid) en toegankelijkheid van de operationele systemen en gegevensverzamelingen. Daarbij signaleer je mogelijke capaciteits- en performanceproblemen.


Data Analist

Als Data Analist binnen Koninklijke Van Wijhe Verf vervul je een ondersteunende functie voor de afdeling Marketing (75%) en de afdeling R&D (25%). Je voorziet collega’s, binnen en buiten de afdelingen, van inzichten en stuurinformatie op basis van beschikbare en te verkrijgen data. De focus ligt op de informatie die nodig is om de commerciële én duurzame prestaties van de organisatie te verbeteren. Je maakt analyses op aanvraag en je zoekt op eigen initiatief naar nieuwe waardevolle inzichten.


Accountmanager

Als Accountmanager bij Wijzonol (provincie Zuid-Holland) ga je samen met de Regiomanager aan de slag met het stimuleren van de verkoop bij verschillende vastgoed onderhoudsbedrijven en vastgoedeigenaren/beheerders. Je bent een echte ambassadeur van Wijzonol. Naast veel netwerken voor het stimuleren van de verkoop, voorzie jij klanten van technische adviezen op gebied van verf. Dit doe je niet alleen natuurlijk, samen met de Technisch Accountmanager voorzie jij in deze adviezen waardoor jij de verschillende disciplines in de markt samenbrengt! Tel daarbij op dat je in een organisatie komt te werken die al meer dan 100 jaar vernieuwend is in het maken dan verf, makkelijker kan een product niet verkopen toch?

Menu