werken bij een prachtig familiebedrijf

PERSONEEL EN ORGANISATIE

Zoals alle vakmensen. Denken we bij Koninklijke Van Wijhe Verf na over elk detail. We hebben passie voor ons werk. We willen alleen doen wat écht klopt. Het is onze missie om de beste en duurzaamste verf ter wereld te maken.

Vacatures

Enthousiaste en betrokken mensen met een missie en een passie voor verf. Of ze nu op het laboratorium werken of in de productie, bij marketing en sales of op de administratie: het vakmanschap zorgt voor een bijzondere sfeer van professionaliteit, saamhorigheid, gedeelde trots én plezier.


Marketing Content & Communicatie Coördinator

In de rol als Marketing Content & Communicatie Coördinator heb je veel contact met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie. Denk hierbij aan onze interne marketing afdeling, maar bijvoorbeeld ook met voorlichting, product management en externe buro’s (pers, audiovisueel, vertaalburo, reclame). Je doet dit in een multidisciplinair team, waarbij je veel samenwerkt met je collega’s op de afdeling Marketing (10 personen). Je werkt nauw samen met de Communicatie Manager en Brand Manager.


Maintenance Engineer

Als Maintenance Engineer ben je dé deskundige op het gebied van elektrotechniek, instrumentatie, procesbesturing en automatisering. In deze rol acteer je zowel als zelfstandig projectleider en als deelnemer in een projectgroep; één en ander afhankelijk van de grote en het afdeling overschrijdende karakter van projecten. Samen met het Operations MT zorg jij voor een optimale werking van onze bedrijfsprocessen en een succesvolle oplevering van investeringsprojecten.


Technisch Specialist Aqua

Als Technisch Specialist ga je bezig met het ontwikkelen van nieuwe verfsystemen vanuit de Green Deal gedachten. De Green Deal is hét plan van de Europese Commissie om de Europese Unie tegen 2050 klimaatneutraal te maken. Dat betekent dat Europa netto een nuluitstoot wil bereiken van milieubelastende materialen.


Technisch Specialist SolidLux

Als Technisch Specialist SolidLux ligt de focus op de ontwikkeling van innovatieve UV-hardende coatingsystemen. Je gaat zelfstandig aan de slag met onderzoek, ontwikkeling en het up-to-date houden van bestaande recepturen in samenwerking met onze Sales organisatie en leveranciers van grondstoffen.


Directie Assistent(e)

Als Directie Assistent(e) ben je het visitekaartje van Marlies van Wijhe, je draagt het familiebedrijf uit en verricht werkzaamheden voor de Raad van Commissarissen (RvC). Je bent dan ook fulltime beschikbaar (40 uur), maar 36 uur is ook bespreekbaar over bijvoorbeeld 5 dagen. Je voelt urgentie en belang aan, kunt prioriteiten stellen en vanuit het perspectief van Marlies van Wijhe meedenken. Je bent sterk in het organiseren en coördineren. In het kader van diversiteit stimuleren wij ook reacties van mannelijke kandidaten.

Menu