werken bij een prachtig familiebedrijf

PERSONEEL EN ORGANISATIE

Zoals alle vakmensen. Denken we bij Koninklijke Van Wijhe Verf na over elk detail. We hebben passie voor ons werk. We willen alleen doen wat écht klopt. Het is onze missie om de beste en duurzaamste verf ter wereld te maken.

Vacatures

Enthousiaste en betrokken mensen met een missie en een passie voor verf. Of ze nu op het laboratorium werken of in de productie, bij marketing en sales of op de administratie: het vakmanschap zorgt voor een bijzondere sfeer van professionaliteit, saamhorigheid, gedeelde trots én plezier.


Maintenance Engineer

Als Maintenance Engineer ben je dé deskundige op het gebied van elektrotechniek, instrumentatie, procesbesturing en automatisering. In deze rol acteer je zowel als zelfstandig projectleider en als deelnemer in een projectgroep; één en ander afhankelijk van de grote en het afdeling overschrijdende karakter van projecten. Samen met het Operations MT zorg jij voor een optimale werking van onze bedrijfsprocessen en een succesvolle oplevering van investeringsprojecten.


Accountmanager

Als Accountmanager bij Wijzonol (provincie Zuid-Holland) ga je samen met de Regiomanager aan de slag met het stimuleren van de verkoop bij verschillende vastgoed onderhoudsbedrijven en vastgoedeigenaren/beheerders. Je bent een echte ambassadeur van Wijzonol. Naast veel netwerken voor het stimuleren van de verkoop, voorzie jij klanten van technische adviezen op gebied van verf. Dit doe je niet alleen natuurlijk, samen met de Technisch Accountmanager voorzie jij in deze adviezen waardoor jij de verschillende disciplines in de markt samenbrengt! Tel daarbij op dat je in een organisatie komt te werken die al meer dan 100 jaar vernieuwend is in het maken dan verf, makkelijker kan een product niet verkopen toch?


Teamleider ICT

Als Teamleider ICT binnen Koninklijke Van Wijhe Verf geef je leiding aan een team van supportdesk en systeembeheerders (5 medewerkers). Samen zorgen jullie ervoor dat er voldoende capaciteit van de ICT infrastructuur is op basis van de ICT wensen en eisen van de organisatie. Als Teamleider ICT stuur je ICT projecten aan gericht op innovatie en duurzaamheid, daarbij zorg je voor de verdeling, voortgang en kwaliteit van de taken.

Menu