werken bij een prachtig familiebedrijf

PERSONEEL EN ORGANISATIE

Zoals alle vakmensen. Denken we bij Koninklijke Van Wijhe Verf na over elk detail. We hebben passie voor ons werk. We willen alleen doen wat écht klopt. Het is onze missie om de beste en duurzaamste verf ter wereld te maken.

Vacatures

Enthousiaste en betrokken mensen met een missie en een passie voor verf. Of ze nu op het laboratorium werken of in de productie, bij marketing en sales of op de administratie: het vakmanschap zorgt voor een bijzondere sfeer van professionaliteit, saamhorigheid, gedeelde trots én plezier.


Business Intelligence Specialist

Binnen de ICT afdeling van Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. zijn wij op zoek naar een collega die onze medewerkers ondersteunt bij het maken van business rapportages, data analyses en het realiseren van ons Datawarehouse.


Brand Manager

Wij willen de beste en duurzaamste verf ter wereld maken. Om deze missie waar te kunnen maken, zijn wij op zoek naar een Brand Manager. Met jouw kennis en ervaring help jij ons om onze merken (Wijzonol, Rebel Paints, Ralston en SolidLux) te versterken en nóg meer uit te bouwen, zowel voor de Nederlandse als markt als in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor de positionering en strategie van deze merken en zorgt er samen met onze klanten in de professionele- en retail markt voor dat onze merken en producten onder de aandacht komen van onze doelgroepen.

Menu