Virtuele Sessie: De evolutie van het meer dan 100 jaar oude familiebedrijf naar duurzaamheidspionier”

Datum: 29 oktober 2021
Tijd:
15.30 – 16.30 uur
Voor wie? Ondernemers, professionals en andere geïnteresseerden m.b.t. duurzame strategieën binnen familiebedrijven
Door wie? Judith van Helvert-Beugels (Hoogleraar Hogeschool Windesheim) Marlies van Wijhe (CEO Koninklijke Van Wijhe Verf), Marijke van Wijhe (Marketing & Communiations Koninklijke Van Wijhe Verf) en Prof. Pramodita Sharma (Host)


In gesprek met…

De zussen Marlies Van Wijhe en Marijke Van Wijhe zijn de vierde generatie binnen het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf Koninklijke Van Wijhe Verf. In een interactieve sessie gaan de zussen in gesprek met host Pramodita Sharma.  Ze nemen je mee in de evolutie tot een toonaangevende producent van hoogwaardige verven en coatings, door te focussen op duurzaamheid. Professor Judith Van Helvert-Beugels, hoogleraar aan Hogeschool Windesheim heeft samen met Rosemarie Steenbeek een casus geschreven over de ontwikkelingen ten aanzien van duurzaamheid binnen het bedrijf. Als ’s werelds eerste B-Corp-gecertificeerde firma in hun branche, bespreken de zussen hun ervaringen over het verwerken van milieuvriendelijke grondstoffen in de producten. Hun ultieme, maar ambitieuze doel? In 2025 als bedrijf CO2-neutraal zijn!

Meld je GRATIS aan voor DE ONLINE SESSIE

Meld je aan voor de interactieve sessie en volg live het gesprek. Na aanmelding ontvangt u per e-mail de registratielink voor de sessie op vrijdagmiddag 29 oktober om 15.30 uur.

AANMELDEN

Over Koninklijke Van Wijhe Verf

Als fabrikant van duurzame coatingoplossingen met ruim 100 jaar historie, geeft Koninklijke Van Wijhe Verf betekenis aan het begrip duurzaam ondernemen. Als koploper in duurzaamheid gaan wij zorgvuldig om met alles wat waardevol is. Onze duurzaamheidsstrategie bestaat uit 8 pijlers, waaronder het verlagen van onze CO2-footprint. Dit doen we door oplossingen te implementeren die daadwerkelijk bijdragen aan een betere balans tussen mens, milieu en winstgevendheid. De ambitie van Van Wijhe Verf is om in 2025 klimaatneutraal te zijn.

< Naar nieuwsoverzicht